Produkty vyberáme automaticky podľa recenzií používateľov, záujmu o produkt a predaja.
Antico Molino Rosso zmes na toastový chlieb BIO 1 kg
Máte chuť na toatový chlieb, ale nemáte všetky potrebné múky? Stavte na overenú zmes na pečenie toastového chlieba od Antico Molino Rosso.Zmes je pripravená zo semolinovej múky,...
4,8 €
Doprava 2,5 €,Na sklade
Garantovaný nákup z DOBRIO.
Zoradiť:
Odporúčané ponuky (1)
Na sklade • 1 variant2,5 €99 % • 1 029 recenziíĎalšie informácie
Máte chuť na toatový chlieb, ale nemáte všetky potrebné múky? Stavte na overenú zmes na pečenie toastového chlieba od Antico Molino Rosso.Zmes je pripravená zo semolinovej múky,...
Máte chuť na toatový chlieb, ale nemáte všetky potrebné múky? Stavte na overenú zmes na pečenie toastového chlieba od Antico Molino Rosso.Zmes je pripravená zo semolinovej múky, jačmenného sladu a pšeničných klíčkov.RECEPT na prípravu toastového chlebaIngrediencie: 500g zmesi, 300g vody, 20g extra panenského olivového oleja, 10g lievito madre, 10g soliPostup: Do misy robota dáme všetky ingrediencie okrem oleja, nasadíme hnetací hák a krátko miesime, kým sa nevypracuje cesto. Následne pridáme olej a cesto ešte poriadne premiesime, až kým sa cesto neprestane lepiť na steny. Cesto dáme do misy, zakryjeme fóliou a necháme kysnúť pri izbovej teplote, kým neznásobí svoj objem.Cesto vyklopíme na pracovnú dosku. Dlaňami vytvarujeme do tvaru približného obdĺžnika (na dĺžku formy na pečenie). Cesto treba vyformovať do pekného bochníka – začneme preložením hornej strany cesta zhruba v 1/3 a utesnením zvaru. Pokračujeme preložením spodnej strany rovnakým spôsobom. Potom prehneme ľavý a pravý koniec. Nakoniec cesto preložíme, utesníme zvar a vytvarujeme do natiahnutého bochníka. Takto vytvarované cesto dáme do vymastenej formy na chlieb a necháme nakysnúť pri izbovej teplote, až kým cesto nedosiahne okraje formy.Nakoniec cesto potrieme mliekom a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 50-55 min. pri 190°C. Či je chlieb je hotový môžeme otestovať špajdľou. Upečený chlieb necháme trochu vychladnúť. Okraje opatrne uvoľníme od formy a pomaly vyklopíme. Dáme na mriežku a necháme úplne vychladnúť.TIP: Odporúčame vyskúšať aj zmes na prípravu pizze od Antico Molino Rosso.“Dobrý eshop je ako skutočná láska. Stačí jediný pohľad a viete, že je ten pravý.”Sme mladá rodinná firma, milujeme Taliansko a poctivé potraviny. Prečo? Taliani si užívajú dobré jedlo, dlhé debaty pri pohári pohári vína a skvelých priateľoch. BIO nákupmi chceme priniesť príjemnú atmosféru aj na rodné Slovensko. Zabudnite na stres a vychutnajte si kvalitu pretavenú do potravín. Bez lepku, cukru, konzervantov a palmového oleja. Pretože s nami sa naučíte rozlíšiť úžasné jedlo od dobrého.Zloženie: pšeničná múka hladká tip „0“*, pšeničná múka celozrnná*, semolinová múka*, jačmenný slad, pšeničné klíčky* (0,5%) *=BIOAlergény: Obsahuje lepok. Môže obsahovať stopy sóje a sezamu.Výživové hodnoty na 100 g Energia: 1486 kJ (350 kcal)Tuky: 1,06 gz toho nasýtené: 0,2 gSacharidy: 72,9 gz toho cukry: 1,2 gVláknina: 1,34 gBielkoviny: 12,5 gSoľ: 0,13 gHmotnosť: 1kgKrajina pôvodu: TalianskoVýrobca:Antico Molino Rosso s.r.l.Via Bovolino 1IT - Buttapietra (VR)
Pozrite sa, kde môžete produkt kúpiť:
Na sklade • 1 variant2,5 €99 % • 1 029 recenziíĎalšie informácie
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.